Pitalica pita → 5P sa kozmetičarkom i pedikerkom Katarinom Crnogaj

Autentična Kreativka: Katarina Crnogaj

Ovaj osmijeh je već u prvom intervjuu zarazio skoro 500 čitatelja koji su čitali i dijelili Katarinu priču. Stoga sam i nju ponovno pozvala da otkrijemo što jedna Kreativka poput Katarine osim uređivanja ljudi (i pasa 😜) u svom Salonu, voli čitati, posjetiti i proučiti. Uživaj u 5P s Katarinom.

1. Pročitala sam...
..."Shantaram" od Gregory David Roberts-a.
Knjiga koja je pisana tri puta, prva dva puta su ju stražari u zatvoru uništili i tek je treća ugledala svjetlost dana. Neka vas 800 strana ne obeshrabri, knjiga je divna. Govori o odbjeglom zatvoreniku, očajniku koji je iz Australiju pobjegao u Indiju gdje je spoznao i raj i pakao. Zadivljujuća knjiga koja ima pitku priču životnog iskustva. Shvatiš da gdje god da jesi možeš dati sve od sebe da preživiš i da možeš uvijek nekome pomoći.

2. Prisustvovala sam...
...radionicama za osobni i poslovni razvoj u "Filaksu". 
Organizira ih dr. sc. Elvira Mlivić Budeš koju toplo preporučujem svima koji trebaju vjetar u leđa i pametne savjete što i kako. Često prisustvujem radionicama i tečajevi usko vezanima za struku.

3. Pogledala sam...
...Inside Out.
Kod nas prevedeno "Izvrnuto obrnuto", animirani film koji je slikovito prikazao emocije. Sve je šareno, puno detalja, visoko istaknute moralne vrijednosti s predivno napravljenim likovima s kojima se lako poistovjetiti.

4. Posjetila sam...
...Ljubljanu.
Prva na dugom popisu dragih mjesta je Ljubljana u Sloveniji. U njoj mi se dogodilo "nešto", na prvu je ostavila dojam da taj tren tamo mogu ostati živjeti. Ima neku mirnu energiju. Lako ju je razgledati pješice i sve je tako pitomo. Topla preporuka.

5. Preporučujem...
...otok Ošljak u blizini Zadra.
Otok Ošljak, prekoputa Ugljana ima obalni pojas od oko 2.5 km i cijelog ga obiđete za oko pola sata. Miran, tih, bez automobila. Jednostavan i divan. Za odmoriti dušu i tijelo, za guštanje i opuštanje.


Veselu Katarinu možeš bolje upoznati kroz prvi intervju koji je dala za Autentične Kreativce koji možeš pročitati ↠ ovdje ↞.

Puno pozdrava od Pitalice 🙋 Anita Kanđera

➣ I zapamti "Zakorači izvan okvira!" 😉


Primjedbe