Autentična Kreativka: Katarina Crnogaj


Pogledajte vi ovaj široki osmijeh! Pa ja sam jednostavno morala porazgovarati s Katarinom radi njene vedre, otvorene naravi.
Katarinu sam upoznala kada smo se mimoišle na individualnim konzultacijama u Filaksu. Tada je bila tek na počecima otvaranja svoj salona. Sada idemo vidjeti kako joj ide i tko je ona zapravo.



1. Isijavaš jednu jako pozitivnu i vedru narav. Reci koja je tajna tvog širokog osmijeha?

"Tajna mog širokog osmijeha su dobri geni koji su mi dali lijepe zube pa koristim taj adut kad god mogu, a pomogao mi je i život koji uporno pravi limunadu u koju ja ne odustajem dodavati šećer...moj izbor 😃"

2. Dosta nas se upoznalo preko Elvire i njenih radionica u Filaksu. Da li puno ulažeš u svoj osobni i poslovni rast i razvoj i što to točno znači za tebe i tvoj salon?

"Tek sam krenula u poduzetničke vode, u nešto što mi je sasvim nepoznato. Život me je nekako doveo na ovaj put pa se trudim izvući najbolje što mogu. Upoznala sam Elviru u jednom salonu na Trešnjevci gdje sam radila i tada mi se svidjela kao osoba i kao profesionalac prepuna znanja i volje za pomoći. S vremena na vrijeme sam na njenim radionicama, gdje dobijem prijeko potreban vjetar u leđa i nakon toga se sve čini lakše i jednostavnije pa tako pomalo guramo Moj Salon i ja."

3. Ukratko nam opiši kako si uopće došla na ideju, realizaciju i što točno pružaš ljudima kroz svoj "moj salon"?

"Ideja za otvaranjem salona se nekako sama prikrala, prvo negdje kao primisao a onda se uobličila i na kraju ostvarila. Nakon 15-ak godina rada kao kozmetičar, stalnog učenja i napredovanja, završenog majstorskog ispita za pedikera i odrađenih više od 5000 pedikura Moj Salon je bio sljedeći neminovni korak. Moj Salon je mjesto za guštanje i opuštanje, za masažu, depilaciju, pedikuru, manikuru, za kavu, čaj, za čašicu razgovora (a i pokoja se rakijica potkrade 😉) i za sve na obostrano zadovoljstvo."

4. Često te vidim sa životinjama u kadru. Što ti oni predstavljaju i da li možda i njima "odrađuješ" kakve tretmane? 😄

"Da, životinjice su sveprisutne u mom životu, raduju me, uveseljavaju, opuštaju i ispunjuju. Često kažem da ću im nalakirati nokte da mi budu modeli ali svi su muški..tako da ništa od lakiranja 😁 ali pokoju masažicu dobiju i guštaju u njoj."

5. E sad mi samo za kraj reci, zašto da dođemo kod tebe i u tvoj salon? Obori nas s nogu s nekom autentičnom izjavom! 

"Baš si zašećerila zadnjim pitanjem. U Moj Salon dođite zato što Znam, Hoću i Mogu! Za sve ostale nuspojave obratite se svom liječniku ili ljekarniku!" 😆

"Moj Salon" u Dubravi, Zagreb

Hvala Katarini što nam je širom otvorila vrata svoga srca i salona. Ovim putem se evo i sama pozivam u Moj salon kao i sve vas da probamo tu tajnu formulu (naravno uz čašicu rakije, ipak sam Slavonka)!

A nama se slobodno pridruđite u zatvorenoj grupi Autentičnih Kreativaca na Facebooku, gdje se spajaju otvoreni kreativci poput Katarine.





Primjedbe

Objavi komentar